Talalka Partnerkupon felhasználási szabályzat

A talalka.hu társkereső oldal népszerűsítése céljából bármely az akcióban részt vevő partner számára lehetőség van talalka.hu kupon reklámozására.

1) Talalka.hu partner

A partner aki a regisztrációs formot kitölti, az ott meglévő kérdésekre pontos választ ad és elfogadja partnerkupon szabályzatát. (Továbbiakban: partner.) 

2) Partnerkupon

Partnerkuponnak nevezzük azt a virtuális kártyát, amivel a partner a talalka.hu oldalon keresztüli előfizetési rendszert használva, az oldalra történő előfizetés után egy teljes értékű prémium csomag beváltására alkalmas kódot kap. (Továbbiakban: kupon)

3) Partner azonosító

A partner a regisztráció során megad egy kódot, amivel az adott előfizetés teljes egészében hozzá köthető. A kód az alábbi formátum lehet pl.: talalka „kupon”

Az idézőjelben lévő kódot a partner maga határozza meg a regisztrációkor, azt a Találka jóváhagyja vagy elutasítja.

4) A partneri kedvezmény kupon jóváírásának működése

A partnernek a regisztrációkor lehetősége van a kupon után jutalékot kiválasztania, ami a kupon eladásból származó érték SMS-ben történő fizetés esetén 10%, minden egyéb fizetési megoldás esetén a kupon eladásból származó bevétel 25%-nak a jóváírása a számviteli szabályokat szem előtt tartva. A másik választási lehetőség a kupon értékének a megnövelése, ami annyit jelent, hogy a talalka.hu oldalon beváltott kupon ebben az esetben négyszer annyi prémium időre jogosítja fel a felhasználóját.

5) A kedvezmény kupon pénzbeli elszámolása

Amennyiben a partner a beváltott kuponok utáni kifizetését választja, akkor az api-n keresztüli adatkérések során nyilvántartott jutalék összegeknek el kell érnie a 100.000,-Ft-ot, és igényelni kell a kifizetést. A kifizetést negyedévente lehet igényelni. Ebben az esetben elszámolás a Találka részéről is ellenőrzésre kerül, majd pedig a számlázással kapcsolatos adatok a partner részére elküldésre kerülnek.

Amennyiben a partner egy év alatt nem tudta a kifizetési minimumot elérni, vagy nem kérte a kifizetést 1 év után, akkor ezen esetekben az addig felhalmozott összeg elveszik.

Amennyiben a talalka.hu oldal üzemeltetője a partner részére kifizetést teljesít, a fizetés feltétele a számla kiállítása.

6) Talalka.hu kupon kód felhasználás feltétele

A Talalka.hu kupon vásárláskor a Partner egy api-n keresztül megkapja a vásárolt kupon kódokat, amit saját szolgáltatásaihoz felhasználhat, és össze is vonhatja a Találka.hu kuponnal.

7) Talalka.hu kupon reklámozása

A Talalka.hu oldal üzemeltetője engedélyt ad a partnernek, hogy reklámozza a Talalka kupont, egyedi kreatívokat készíthessen és felhasználhatja a Talalka.hu design elemeket.

8) A partneri rendszer fenntartója

A partneri rendszer fenntartója a talalka.hu oldal mindenkori üzemeltetője.

9) A partner felelőssége

A Partner a saját tevékenységéért önállóan felel. A talalka.hu oldal üzemeltetője a partner tevékenységét nem ellenőrzi, vele külön jogviszonyt nem létesít, a partner tevékenységéért felelősséget nem vállal. A partner kijelenti és szavatol azért, hogy tevékenysége a jogszabályoknak megfelel, az harmadik személy jogait és jogos érdekeit nem sérti.

© 2007-2021 talalka.hu - All rights reserved.