szerelmi csalódás

Átvágott? Édes a bosszú, de ezeket SOHA ne tedd meg!

0

Megesett már, hogy Téged is felültettek? Ha esetleg bekövetkezne, ezeket a tiltólistás dolgokat feltétlenül jegyezd meg!

Ne zaklasd!

Míg a nők már a randiról hazafelé azon ábrándoznak, hogy nemsokára jön majd egy sms a tökéletes találkozásról és a mindent elsöprő nagy szerelemről, addig a férfi már rég a kanapéján ül és sört kortyolgatva meccset néz. Ha még napok múlva sem érkezik meg a várva várt, bókokkal teletűzdelt üzenet, akkor engedd el.

Semmi értelme magánakcióba és hódító hadjáratba kezdened, legfőképpen üzenetekkel bombáznod. Pont az ellenkező hatást éred el vele, mint amit szeretnél.

Ne nyomozz!

Akadj le a közösségi oldalairól, mert ha innentől kezdve a napi rutinod része lesz, hogy lecsekkolod, rövid időn belül bele fogsz őrülni! Nyilván tökéletesen tisztában vagyunk vele, hogy ezeket a titkos kis nyomozásokat nullára redukálni viszonylag nehéz és abban is biztos lehetsz, hogy ő is néha rápillant a te oldaladra, de kerüld a megszállottságot! Egyrészről sehova nem vezet, másrészről a végén úgyis csak te fogsz bosszankodni.

Ne kövesd!

Tudjuk, hogy a Sherlock Holmes módszerek ma már nem divatosak, de a felültetett nőknél tipikus eszköz, hogy kinyomozzák hova megy szórakozni a pasi, majd kirittyenve „véletlenül” ők is ott jelennek meg. Ugye Te sem hiszed, hogy majd most beléd szeret és minden más lesz? Ne csinálj magadból bohócot, ha eddig nem akart rólad tudomást venni, sanszos hogy ezután se fog. (Ha mégis jól sülne el a dolog, akkor gratulálunk! Te leszel a kivétel, aki erősíti a szabályt!)

Ne magadat ostorozd!

Felültettek. Na és? Mindig is voltak hasonló esetek és még lesznek is. Persze, nehéz feldolgozni, főleg ha nagyon akartad azt a pasit, de ideje elengedni és lehetőleg úgy, hogy ne magadat okold mindenért.

Az életünk során rengeteg emberrel kerülünk kapcsolatba és sokszor megesik, hogy hiányzik egy közös rezgés, vagy az ugyanolyan szinten működő szimpátia. Ne rágódj rajta túl sokat, inkább keress olyat, akivel tényleg tervezhető a jövő.

Ne dühöngj!

Rengeteg időt és energiát el tudsz pazarolni a haraggal. Ezeket az erőket inkább fordítsd valami jóra és járj nyitott szemmel, hogy észrevedd azokat, akik tényleg az életed részévé szeretnének válni! Te még soha nem utasítottál vissza senkit? Vajon akkor ők is azt érezték, amit most te?

Ami nem megy, azt kár erőltetni. Nyilván sok múlik azon, hogy milyen módszerrel közlik az emberrel, hogy nincs közös kapcsolódási pontotok, de tudatosítsd magadban azt, hogy sokaknak nincs meg mindehhez a kellő eszköztára.

Felültettek? Dolgozd fel! Nincs az az idő és energia, ami megérné azt, hogy olyan szekér után szaladj, amelyik nem akar felvenni!

  • 2018-02-21 07:58:45