társkereső levelezés

Öt pasi, akinek a levelére nem kell válaszolnod!

0

Hölgyeim! Íme öt tipikus példa azokra a pasikra, akiknek az üzeneteit nyugodtan kikukázhatjátok, bármennyire is sármosak és dögösek!

1. Nincs témája

A „hellószia, hogy vagy” levelek tipikus példák erre, hiszen már az első adandó alkalommal sem vette a fáradtságot arra, hogy végig böngéssze az adatlapodat, megnézze a képeidet és valami kapaszkodót találjon ahhoz, hogy elinduljon köztetek egy beszélgetés.

2. Csak magáról beszél

A levelében csak magáról beszél, arról viszont sokat. Ha visszaírsz magadról valamit, akkor egy szavas válaszokat ad, nem kérdez vissza, nem érdeklődik. Vedd ezt alapul ezt, ha szorosabbra fűződne köztetek a viszony, mert valószínűleg akkor is csak a saját nyűgével és életével lesz elfoglalva, a tiéd pedig másodlagos lesz a számára.

3. Nehézkesen válaszol

Hagyd a francba azt a pasit, aki nem képes csak napok múlva reagálni a leveleidre és ebből rendszert csinál! Ha mindent elkövettél hogy jó beszélgetőtárs legyél, de rendszeresen abba futsz bele, hogy halogatja a válaszadást, akkor kár az idődet pazarolnod. Találj helyette olyat, aki tényleg izgatottan várja tőled az üzenetet és örömmel reagál is rá!

4. Mr. Döntésképtelen

„Magabiztos és határozott vagyok, vagy mégsem?” Ha minden mondatában ott a bizonytalanság, nem tudja eldönteni azt sem, hogy egyáltalán szervezzetek-e személyes randit, vagy csak chatelésre és barátkozásra vágyik, akkor inkább hagyd futni!

Neked egy határozott pasira van szükséged, aki mellett nőként érezheted magad és aki szívesen hordja a nadrágot! Ha mindenben neked kell döntened, a szerepek hamar felcserélődnek és egy idő után inkább főnöknek érzed majd magad és nem szerelmes nőnek!

5. Aki nem őszinte

Mesteri módon kikerüli a kérdésekre a választ, vagy ha válaszol, azt olyan nyakatekerten teszi, hogy a lényeg tutira elmarad belőle. Nyilván sejthető, hogy nem őszinte, vagy nem akar megnyílni előtted, viszont ezek után rögtön felmerül az a kérdés is, hogy vajon így milyen lesz a kapcsolatotok?

Boldog nőnapot kívánunk!

  • 2018-03-06 13:31:44