online társkeresés

Ezeket tudnod kell, ha online keresel társat! Nézd meg a tényeket és ámulj!

0

Adott néhány kutatás, ami igen csak érdekes képet fest a jelenlegi online társkeresési helyzetről. Kíváncsi vagy az eredményekre? Mutatjuk!

1. A felhasználók kb. 10%-a háromhavi keresgélés után törli magát a társkeresőkről. Ennek két oka lehet: vagy párt talált, vagy megunta a társkeresést. Arról egyelőre nincs adat, hogy később vajon visszaregisztrálnak-e…

2. A társat keresők mintegy 9%-a egyszerre több társkereső oldalra is regisztrálva van, így korántsem biztos, hogy ha miattad törli magát az egyikről, nem pörög tovább még vagy három másikon.

3. A legtöbben (55%) a bemutatkozást nézik meg először az adatlapon és ezt tartják a legfontosabbnak, míg a képek 45%-kal a második helyre szorultak. A százalékokból kiderül, hogy mennyire fontos mindkettőre figyelned!

4. A kutatások szerint azokkal a képekkel lehet a legnagyobb sikert elérni, melyeken nem csak vonzó vagy, de aktív is, például valamilyen hobbid közben szerepelsz (festés, kirándulás, olvasás). Ez könnyebben elindítja a beszélgetést és tetszetősebb!

5. Sajnálatos adat, de kénytelenek vagyunk ezt is megírni. Az oldalakon regisztrálók nagy hányada kapcsolatban van és csak flörtöt, megerősítést, vagy kalandot keres. A felhasználók körülbelül 11%-a házasságban él, 10% szexuális ragadozó, 3% pedig pszichopata.

6. A nők többsége amiatt aggódik a társkeresőkön, hogy a fenti típusok valamelyikével hozza össze a sors, míg a férfiak inkább azon paráznak, hogy olyan nőt fognak ki, akik túl nagy elköteleződést akarnak és nem marad semmi másra szabadidejük.

7. Háromból egy nő bevallja, hogy az online ismerkedés utáni első randin ágyba bújik a jelölttel, akik viszont tényleg komoly kapcsolatot akarnak, kb. 6-8 személyes találkozóig kivárnak.

8. Az internetes társkeresőkön párt találók átlagban 3-5 hónapot vannak együtt, ha ettől tovább bírjátok, akkor kecsegtető jövő előtt álltok!

9. Happy End! A virtuális világban ismerkedők sokkal gyorsabban mondják ki a boldogító igent. Ők átlagban 18 hónap után összeházasodnak, míg akik először a való életben találkoznak, azok átlagosan 42 hónapot várnak ezzel.

  • 2018-02-28 11:16:56