Pasiknak

online társkeresés
Magunk sem gondoltuk volna, hogy ilyen megdöbbentő adatokra bukkanunk, márpedig ha a feltevést egy kutatással is alá tudják támasztani, egyből tény lesz belőle. Miért ne higgyünk benne?
így ne hódíts
Jól eltalált profilkép, frappáns bevezetőszöveg, figyelemfelkeltő üzenet. Ezek a leggyakoribb témák, amiket többször kiveséztünk annak érdekében, hogy sikerrel járjatok, mégis kismillió buktató rejlik abban, ha egy nőt a virtuális térben kell meghódítani.
újrakezdés
Szakítottál? Ne ásd el magad, inkább kezdd újra! Nyilván ezernyi kérdés és elmélet kavarog a fejedben. Fogalmad sincs, hogy elemzésbe kezdj, hogy hol rontottátok el, vagy inkább elrejtsd az egészet az agyad legsötétebb bugyrába, ahonnan soha többé nem kerül elő.
társkeresés
Ha már a címben szereplő kérdést sem érted és a véleményed szerint a kettő ugyanaz, akkor bizony nem árt, ha tovább olvasol! A férfiak jelentős többsége hajlamos összemosni a fogalmakat, ezzel viszont már el is kezdte ásni az online ismerkedés sírját. Tedd le az ásót, tanuld meg a különbséget és sikered lesz!