így ne hódíts

Így NE hódíts meg egy nőt!

0

Mutatunk néhány banánhéjat, amin te is elcsúszhatsz, úgy hogy észre sem veszed! Rossz dumákból szemezgettünk!

1. „Te milyen célból vagy itt?”

Mégis mit gondolsz? Tudományos értekezést írok és agysebészetet tanulok egy online társkeresőn. Amennyiben elolvastad volna az adatlapomat, biztosan tudnád magadtól is a választ. Ha nem ragadtam meg annyira figyelmedet, hogy egy kicsit átböngészd a bemutatkozásomat, ráadásul ez az első kérdés, ami felmerül benned, akkor valószínűleg nem ugyanazt keressük.

2. „Tolj még néhány képet, elnézegetnélek még”

Igazán kedves, viszont a „kérem” és a „köszönöm” szavak rendeltetésszerű használatát még gyakorolnod kell. Szereted a múzeumokat ugye? Mert nézegetni ott szokás, én pedig nem egy kiállítási tárgy vagyok.

3. „Szia! Csak annyit akarok mondani, hogy szép vagy és tetszik a bemutatkozásod.”

Köszönöm. Akkor ezt ezzel le is tudtuk.

4. „Szia! Folytatjuk Facebookon?”

Még el sem kezdődött semmi. De egyébként sem gyűjtök sem ismerősöket, sem trófeákat, ahhoz pedig hogy a baráti és ismeretségi körömbe bekerülj, jóval több kell, mint ez az egy mondat. Viszont van egy jó hírem! Teljesítetted a „legyen figyelemfelkeltő az üzeneted” elvárást, mert egyből felkaptam rá a fejem. Csak épp semmi kedvem az elkezdéshez sem, nemhogy a folytatáshoz.

5. „Ha elég kitartó vagy…”

Kitartó vagyok. Ezt az is bizonyítja, hogy még itt vagyok és még próbálkozom, viszont úgy tűnik ezt neked már nem akarom bebizonyítani. Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy egy királyfi szívéért teperni fogok és ha hajbókolok, üzenetekkel bombázlak és egekig magasztallak, akkor bizonyítom hogy érdemes vagyok rá? Na ne túráztassuk egymást feleslegesen…

  • 2017-11-14 09:50:30