első randi

Elkápráztatnád az első randin? Ne étterembe vidd!

0

Borkóstoló

Nyilván nem árt tudnod, hogy mennyire szereti a finom borokat és minőségi italokat, de ha mindketten rajongtok értük, akkor ideális választás! Nem csak egy közös és felejthetetlen gasztroélménnyel lesztek gazdagabbak, de a kezdeti kommunikációs nehézségeket is áthidalhatjátok!

Kézműves csokoládék, bonbon manufaktúrák

A bor nem az ő világa, de imádja az édességet? Vidd el egy olyan délutáni workshopra, ahol együtt készíthettek el néhány finomságot. Az országban több olyan csoki manufaktúra is van, ahol kóstolóval egybekötött műhelylátogatáson vehettek részt! Nézz utána, szervezd meg!

Közös vacsorakészítés

Nyilván még nem tart a kapcsolatotok azon a szinten, hogy már az első randi a saját otthonodba fogadd és együtt készítsetek három fogásos vacsorát, viszont egy főzőtanfolyam kifejezetten jó ötlet! Ha mindketten szerettek enni, de egyikőtök sem nyerne Michelin csillagot, itt a helyetek!

Láthatatlan vacsora

Frenetikus élmény és igazi különlegesség, hátránya hogy helyileg igen csak be van határolva. A láthatatlan vacsora lényege, hogy vak sötétben fogjátok elfogyasztani a fogásokat, csak a szaglásotokra, ízlelésetekre, érítésetekre vagytok utalva vacsora közben, ezáltal az érzékeitek még inkább felerősödnek.

Nem csak számos vidám pillanat lehet a tiétek, de egy felejthetetlen randi is!

Vacsoraszínház

Két legyet egy csapásra! Finomat esztek, de közben a színház szenvedélyének is hódoltok! Ha mindketten szeretitek a színjátszást és egy különleges randin szeretnétek ismerkedni, ne hagyjátok ki!

  • 2018-02-12 15:24:37