Az online társkeresők hat legvonzóbb pasitípusa

0

Szőke herceg, fehér lovon? Hagyjuk. Ilyen csak a mesében létezik. A valóságban nagyobb eséllyel derül ki, hogy ő a keleti gonosz boszorkány legféltettebb fia, vagy a sármos külső, nőcsábász belsővel párosul. A mondás tökéletesen igaz: ne ítélj elsőre, mégis felhívnánk a figyelmedet néhány pasitípusra, melyek már az adatlapjukkal levesznek a lábadról!

Romantikus

Ha végignézed a képeit, mindegyiken visszafogott mosoly és szerény kinézet köszönt, nem hivalkodik, nem pózol. Bemutatkozójában sem mond nagyokat: szereti a lágy zenét, a sétákat és a kirándulásokat. A levelét bókokkal tűzdeli tele, ha pedig találkozásra kerül sor rózsát hoz, kinyitja neked az ajtót és lesegíti a kabátod. Akkor válaszd, ha tőled is távol áll a nyüzsgés, ellenben a vízparti naplementéket imádod és téli estéken jeti-megfigyelés helyett inkább Te is bekuckóznál a kandallóhoz.

Vicces

Humor Harold személyesen! Képein széles mosolyt villant, biztos hogy valamilyen őrült helyzetben fotózkodik, de minimum szamárfület mutat! Bemutatkozója sem unalmas és semmitmondó, rögtön magával ragad néhány poén, amin hangosan kacagni kezdesz! Ha összejöttök tutira mindig mosolyt tud majd csalni az arcodra, minden randi emlékezetes lesz vele.

Szomszéd srác

Semmi különös, mégis rögtön hozzá mennél feleségül, ha megkérne. Megbízható, hűséges és bár ez első blikkre nem fog lejönni az adatlapjából, de árulkodó jel a vonzó jóképűség, a mosolygós képek, melyekről a béke szigete jut eszedbe. Már az első néhány levélváltás után kiderül, hogy sok barátja van, akad közöttük jószerivel csaj is, de ő nem havert, hanem szerelmet keres. Ha szerencséd van, megcsípheted, de a féltékenységet felejtsd el!

Rosszfiú

A domináns győztes hím, aki képen is határozott, ellentmondást nem tűrően pózol. Ránézésre is tudod, képes bárkitől megvédeni, szemében ott a csillogó huncutság. A szüleid és a barátnőid óvnak tőle, de már a sármjával és a mosolyával levesz a lábadról. Bemutatkozója rövid, tömör és vagány. Nem a szavak embere, de nem is regényíráshoz van rá szükséged.

Üzletember

Öltöny, nyakkendő – ez a minimum. Eleganciája, visszafogott stílusa van, bemutatkozójában lényegre törő, mondataiban nincs helyesírási hiba, szépen fogalmaz. Menő üzletember benyomását kelti, megjelenése magabiztos. Profiljáról az jut eszedbe, hogy megbízható és intelligens, ámde kemény és férfias. Buknak rá a nők, de biztos hogy válogatós. Ahogy az öltözködésében, úgy a partnerei megválasztásánál is igényes.

  • 2017-05-11 09:31:31