szerelem

Ez most szerelem? Vagy nem? Így ismerd fel!

0

Mik azok a jelek, melyekből pontosan tudhatod, hogy ez szerelem? A pszichológusok szerint ezek!

Nem elvesz, hanem hozzáad a jellemedhez

Míg korábban határozottan képviselted a saját nézőpontodat, addig azt veszed észre hogy az életedben megjelenő új kapcsolat elkezdi átalakítani azt, amit eddig magadról, másokról, vagy a világról gondoltál. A potenciális jelölt egyre inkább az életed részévé kezd válni, egyre jobban adsz a véleményére és többen érzed magad azáltal, amit átveszel tőle.

Megjelenik az érzéseid között a féltékenység

A tudomány szerint az a féltékenység, ami nem csap át folytonos gyanakvásba, koránt sem mérgező tulajdonság. Ez egy természetes érzés, mely a szerelem egyik első jele, hiszen teljesen normális, ha az ember azt szeretné hogy ő legyen a másik számára is az az ember, akivel a szabadidejét tölti, vagy akivel a legjobbakat tudja beszélgetni. Bármennyire is hihetetlen ez az enyhe, kicsit furcsa érzés azok között is megjelenhet, akik még nem is találkoztak.

Ha nincs ott, hiányzik

Még nem tudod mit hoz a sors, de ha nem jelentkezik hiányzik, ha nem ír, állandóan rajta kattogsz. Fontos hogy mit gondol rólad és arról ábrándozol milyen lesz majd akkor, ha találkoztok és elindul köztetek egy tényleges, igazi párkapcsolat. Amikor már nem csak a telefonod pittyegéséről, de a hűtőben felejtett hónapos retekről is ő ugrik be elsőként, biztos lehetsz benne: ez szerelem a javából!

  • 2018-01-10 12:55:49