elköteleződés

Három férfitípus, akiknek nehéz az elköteleződés

0

A határozatlan pasi

Sármos, kedves, romantikus, nincs senkije és az ex csaja sem kísérti. Tulajdonképpen tökéletesen kijöttök, te vagy számára a nagy ő és ezt gyakran hangoztatja is neked, viszont a megvalósulásért nem igazán tesz semmit. Egy ponton megrekedt a kapcsolat, ahonnan nem tud továbbfejlődni, mert ő nem hagyja. Ha felhozod a témát, leráz valamilyen sablon szöveggel és folytatódik a kapcsolatotok a langyos állóvízben.

Mi a gond?

Mivel a nagybetűs szerelemnek mindent felül kellene írnia, így nagyjából nincs racionális ok arra, hogy valami ne tudna tovább lépni és gördülékenyen tovább fejlődni. A szeretet bizonyára megvan, de az korántsem olyan erős, hogy elbírja az elköteleződést, így ez a férfitípus akár évekig is képes hitegetni a nőt, egészen addig, míg egyszer csak szakításra nem kerül a sor.

A foglalt pasi

Egyáltalán nem egyedi eset, amikor egy pasi úgy flörtöl, vagy kezd kapcsolatba, hogy otthon közben várja a feleség, vagy egy másik kedves. Sokáig ugyan nem lehet titkolózni, de ha addigra kialakul egy érzelmi kötődés, nem biztos hogy könnyű lesz majd nemet mondani. A férfi hiteget, a nő reménykedik, mindeközben pedig egy nagy hazugsággombolyag kellős közepén vergődnek. Azt ígéri szakítani fog, de ott a közös gyerek, közös hitel, közös ház, nem olyan egyszerű. De akkor hogyan tovább?

Mi a gond?

Egyszerű. Alapjaiban az, hogy nem független a pasi, de a választ azért nem árt még egy kicsit tovább boncolgatni. Nem tud melletted elköteleződni? Valószínűleg nem is nagyon akar. Van egy kialakult, kényelmes élete, amit nehéz feladni egy „bizonytalanért”, ellenben a szeretet, amit tőled kap, az jóleső melegséggel tölti el és néha jól esik neki kiszakadni a mindennapokból. Ja, hogy így kihasználja az érzéseidet? Ez őt nem zavarja. Ha valóban megtalálta benned az élete szerelmét, akkor rövid időn belül lépni fog és nem vár hónapokat, éveket a döntéssel.

Az igazi szerető

Kevés nő tud neki ellenállni, már egy szemvillanással is olvadásra készteti a női szíveket. A taktikája a hódítás, a csajok pedig könnyen beadják neki a derekukat. Maximálisan ismeri a női testet, olyat tud, amit kevés pasitól kaptál meg előtte, így ha az eszed azt is súgja, hogy nem szabad, mégis bedőlsz neki (és bedőlsz az ágyába). Azt érzed, hogy nem csak a szex jó vele, de az életben is tökéletes lenne minden, viszont ő még nem akar semmi komolyat, még annyi minden van, amit ki szeretne próbálni, de majd ha egyszer rászánja magát, akkor jöhet a házasság, gyerek, ásó, kapa, nagyharang. Te tényleg elhiszed?

Mi a gond?

Számára tökéletesen jó ez az életforma, szereti maga irányítani és menedzselni az életét, így azt is ő akarja eldönteni mikortól enged közelebb egy nőt magához, az életéhez. Pontosan tudja, hogy soha nem fognak vele szakítani, ezt a lépést mindig ő teszi meg. Számára az élet egy játék és a nők is csak ennek a játéknak a szereplői, akikre a saját kénye és kedve szerint oszthat szerepet. A nők beállnak a sorba és várakoznak, de a királyfi mindig új hódításokat keres majd, soha nem tér vissza a régi „szerelmekhez”, maximum csak egy-egy éjszaka kedvéért, nosztalgiából.

  • 2017-11-28 08:47:53