szerető

Nős pasiba botlottál? Így kezeld a helyzetet!

0

1. Játsszatok nyílt lapokkal!

Ha már úgyis kiborult a bili, szuper lenne, ha nem taposnátok tovább a tartalmát és inkább tisztáznátok a helyzetet. Biztos dühös vagy, csalódott, kavarognak benned az érzelmek, mégis fontos hogy képbe kerülj és magyarázatokat kapj. Ezt akkor is érdemes megtenned, ha úgy érzed már semmi esély arra, hogy egy pár legyetek. Nem miatta. Miattad. Hogy ha úgy adódik nyugodt szívvel és tiszta lélekkel tovább tudj lépni. Maradj higgadt, kérdezz meg tőle mindent, ami érdekel és légy nyitott a válaszaira. Persze, lehet hogy nem mond majd igazat, de legalább próbálj meg neki hinni, ez az első lépés.

2. Az információ, hatalom!

Minél több mindent megtudsz a helyzetéről és róla, annál jobban az irányításod alatt tudod tartani a helyzetet és annál jobban rálátsz az életére (és az esetleges közös jövőtökre). Ha van közös ismerősötök, akkor egy jó időben, jó helyen, feltűnés nélkül elejtett kérdés is sokat segíthet, viszont nagyobb nyomozásba ne kezdj. Az információ hatalom, de ezzel a hatalommal ne élj vissza!

3. A megoldási kulcsok között nem szerepel a szex!

Nyilván kialakult köztetek vonzódás, mégis told ki az intim együttlétek időpontját addig, amíg nem tisztázódnak a dolgok. Ismerd meg előtte, hogy valójában milyen ember. A szex egy igen erős kapocs két ember között és minél inkább működik, annál jobban elhomályosítja a kapcsolat egyéb területeit. Nem mellesleg pedig ott a lelkiismeret-furdalás kérdése is, hiszen mégis csak nős férfival bújtál ágyba.

4. A türelem pasit terem!?

Mindennemű hitetlenkedésre okod van, hiszen hány olyan esetet tart nyilván a párkapcsolatok íratlan történelemkönyve, hogy a pasi esze ágában sem volt elhagyni a feleségét, de ragaszkodott a titkos pásztorórákhoz is!?! Az sem kirívó eset, hogy valaki szeretői státuszból, valóban a nagy Ő szerepkörébe kerül, ezért ha elég információval rendelkezel a férfi életéről és valóban úgy látod, hogy több is van a kapcsolatotokban, mint a titok varázsa, akkor légy vele türelmes.

Adj magadnak és neki is egy kis időt, szabjatok határt a dolognak és ha továbbra sem látod azt, hogy előrelépés történne, engedd el. Ne kínozd magad tovább egy szerelmes ponyvaregény mellékszereplőjeként…

5. Két lábbal a földön! Stabilan!

Lehet, hogy leereszkedett rád a szerelem lila fátyolfelhője és Ámor nyila is szíven talált, mégis maradj józan és próbáld meg tisztán látni a dolgokat! Nem lesz könnyű, sokszor érzed majd, hogy te vagy a „második” és sokszor fog fájni, erre érdemes felkészülnöd. Csak akkor vágj bele ebbe a kapcsolatba, ha biztos vagy a dolgodban, ha végig tudod csinálni és ha tényleg azt érzed, hogy a sors egymásnak szánt titeket.

  • 2018-01-08 09:57:05