párkeresési gondok

(Túl)súlyos párkeresési gondok

0

A te döntésed

Számít, hogy mit mutat a mérleg? Talán meglepő, de a válasz határozottan a nem. A dolog talán ennyire egyszerű is lenne, azonban a nők jelentős többsége nem csak a súlyfelesleggel, de az ehhez tartozó gondolkodásbeli korlátokkal és önbizalomhiánnyal is küzd, melyet nem lehet a futással, edzéssel, vagy diétával eltörölni. Az, hogy valaki milyenné formálja a testét, megelégszik-e néhány kiló plusszal, vagy kockás hasat szeretne csak egy döntés kérdése.

Dönthetsz úgy is, hogy élvezed az életet, megszorítások nélkül étkezel és csak élvezetből sportolsz és úgy is, hogy odafigyelsz arra, mi kerül a tányérra és a kiadós kalóriaégetés is a mindennapjaid részévé válik. Mindegyik életvitel tartogat számodra örömöket. Ha a döntésed egy cseppnyi rossz érzést sem okoz számodra és tudod vállalni önmagad, akkor a társkeresésben sem lesz gondod.

A kulcsszó: életöröm!

A nők fejében tévesen él az a gondolat, miszerint a férfiak irtóznak a plusz kilóktól és sírva menekülnek, ha a testtömeg indexed nem egy Barbie babáéval vetekszik. Nyilván ízlés kérdése, de sok férfi szereti a teltebb idomokat. Náluk nem az számít, hogy öt kilóval több vagy kevesebb vagy, sokkal inkább az, mi sugárzik rólad. Ha a napjaidban ott az életöröm, van humorod és mersz nevetni (akár saját magadon is), azt a pasi előbb észre fogja venni, mint a csípőd körül lévő úszógumit!

El akarod rontani az egészet? Kezdd el neki ecsetelni, hogy hány sikertelen diétán vagy túl, szégyenlősen takargasd magad, vagy a pizzázóba tervezett randin csak madársalátát csipegess! Hidd el, ettől sokkal messzebb menekül a férfi, mint attól a plusz néhány kilótól! Merd élvezni az életet, ezt az ellenkező nem tagjai mindig díjazzák!

Légy jóhiszemű és önazonos!

A jó tulajdonságaid, a személyiséged és a kisugárzásod ezerszer többet jelent egy komoly párkapcsolat kialakításakor, mint a ruhaméreted és ez a virtuális térben sincs másként. Ha egy pasi egyből a mellbőségedre és a haskörfogatodra kíváncsi, megeshet, hogy nem egy tartós kapcsolatot, hanem egy néhány éjszakás szexbombát keres, akivel jó lesz majd hencegni a haveroknak.

Aztán ott van a másik oldal, amikor te nem vállalod önmagad. Attól hogy egy jól beállított Instagram fotóval virítasz, amelyiken laposnak tűnik a hasad, még szembe kell nézned a valósággal és ha személyes találkozóra kerül a sor, ezzel a pasi is szembesül. Ne csapd be magad és másokat sem! Az vagy, aki vagy!

Adj magadra!

Az igényesség és a megjelenés mindenkinél fontos, de néhány kiló plusz esetén még inkább oda kell figyelni a ruhatáradra. Nem csak az fontos szempont, hogy odafigyelj arra, hogy mi előnyös számodra, hanem az is, hogy abban a ruhában amit felveszel, jól érezd magad! A túlsúly teljes mértékben háttérbe tud szorulni akkor, ha összhangban van a külsőd!

Vannak férfiak, akik számára az ideális nő megtestesítője vékony, formás, izmos és nyilván a nők körében is akad szép számmal olyan, akinél kizáró ok a mackós alkat, vagy a szőrös mellkas. Mindenkinek más az ízlése, ezt tiszteletben kell tartani, nyerő viszont akkor leszel, ha összhangban vagy magaddal és az élettel, ezt ne feledd!

  • 2017-11-14 14:49:07