lódítások

A leggyakoribb pasi lódítások a társkeresésben

0

Nézzük a pasik esetében milyen csúsztatások, kegyes elhallgatások a leggyakoribbak az online társkeresés kapcsán!

A legfrissebb fénykép

A leggyakoribb és legártatlanabb dolog, amiről hallgatni szoktak, vagy ha szó esik róla elterelő hadműveletbe kezdenek. Sok pasi másodlagos kérdésként kezeli a friss fotók fontosságát, így egy kicsit szépítenek a valóságon. Előkerül egy olyan kép a tarsolyból, ahol még kicsit sportosabb, kicsit vékonyabb, kicsit fiatalabb és arra gondol, hogy profilképnek ez lesz a legideálisabb! A taktika addig tökéletesen működik, amíg az első randin ki nem derül, hogy az egykor szép időket látott férfi, most kicsit pocakosabb, tokásabb és kopaszabb a vártnál. Innen üzenjük: nem éri meg.

Másik véglet (bár tény és való, hogy ez a ritkább) a tökéletesen beállított és kiretusált műtermi fotó, ami lehet hogy tökéletesnek tűnik, viszont a mesterkélt remekmű a nők körében inkább riasztó, mint vonzó, ugye csajok?

Gyerek kérdés

Az online társkereső adatlapokon számos információt megadhatsz magadról, többek között azt is jelezheted, hogy van-e gyermeked, vagy nincs. A férfiak sokszor jutnak arra a megállapításra, hogy jobb lesz, ha ezt nem tárják rögtön a potenciális jelöltek elé, pedig ha már az elején tiszta lappal indítanának, rengeteg kellemetlen szituációt és kínos beszélgetést spórolnának meg maguknak.

Mindig jobb, ha nem utólag derül ki a dolog, ráadásul így biztosak is lehetnének abban, hogy csak olyan csajok találnak rájuk, akiknek ez a tény nem jelent akadályt egy párkapcsolat kialakításánál.

A legtöbb férfi nem meri bevallani először, hogy van már gyereke

Mennyi az annyi?

Míg az egyéb testméreteket gond nélkül és néhol némi túlzással teszik közkinccsé, addig az életkor kérdése sokkal kínosabb téma. Igen, még a pasik körében is.

Ugyan tény, hogy a hölgyek is előszeretettel hallgatják el a valós korukat, vagy tagadnak le belőle néhány évet, ezek az esetek a férfiak körében sem számítanak kirívónak. Ahogy a fenti példáknál, itt is az őszinteség a nyerő és azt sem árt tudni, hogy a hölgyek nagy többsége nem évszám, hanem egyéniség és szimpátia alapján választ magának társat.

  • 2017-07-25 13:03:30