sztárok

Ezért regisztrálnak a (szex)társkeresőkön a hazai sztárok!

0

Egy bulvárlap tavaly Berki Krisztián profiljára bukkant egy hazai szextárskereső oldalon és nyilván közhírré is tették a dolgot. Megkeresésükre Berki annyit mondott, hogy egy cikk kapcsán regisztrált, ami az egyik tulajdonába tartozó portálnak készült. Na de saját névvel és képpel? Ejnye Krisztián! Hódi Pamela véleményét úgy tűnik már nem érdemes kikérni, a kapcsolatuknak nemrég végleg vége szakadt.

Bozsek Márk szintén a szexpartnerkereső sztárok táborát gyarapítja, róla két éve röppent fel a hír, hogy regisztrációját nem csak egy cikk kedvéért érvényesítette és ettől az akkori boldog párkapcsolata sem tántorította el. A színész-énekes nem kívánt nyilatkozni az ügyben, hallgatását azóta sem törte meg.

Forrás: 24.hu

Medveczky Ilona túl a hetvenen is kirobbanó formában van és nagyon vágyik a szerelemre. Ennek érdekében ő is belevetette magát az online társkeresők világába és látszólag megtalálta a tökéletes jelöltet is. A költői vénával megáldott lovaggal számos érzelemtől túlcsordult levelet váltottak, némelyiket rímekbe is szedte a hódító, mégsem jött össze a románc. A személyes találkozás véget vetett a kapcsolatnak.

„Az igazság az, jobb lett volna, ha a Notre Dame-i toronyőr Esmeraldája leszek, mint egy jó arcú, a szövegével hódító férfié, aki személyesen csak csalódást hoz. Ez a férfi megégetett, és elmúlt a varázs” – nyilatkozta Medveczky Ilona.

Néhány éve még Curtis is online társkereső oldalon kereste az igaz szerelmet és bár nem ott és nem végérvényesen, de meg is találta. Párjával, Kardos Csillával novemberben jelentették be szakításukat. Curtis saját bevallása alapján is kapcsolatfüggő, nagyon vágyik arra, hogy valakivel megoszthassa az életét, az internetes ismerkedés mellett is azért döntött anno.

  • 2017-09-26 13:04:48