randi

Így hívj el egy nőt randira, hogy igent mondjon!

0

Ne bonyolítsd túl!

A nők nem szeretik az idegölő dolgokat, így a kérdést sem kell túlbonyolítani. A férfiak hajlamosak megfeledkezni arról, hogy a legtöbb egyedülálló nő tényleg az igazit keresi és kész arra, hogy bármikor elcsábítsák, így ha szimpatikus vagy neki, egy randira sem fog nemet mondani. Fogalmazz egyszerűen és lényegre törően!

Legyen konkrét terved!

A nők értékelik a terveket és ha konkrét kérdéssel állsz elő, valószínűleg konkrét választ is kapsz! Ne ködösíts, ne találgass, ne halogass! „Eljönnél velem erre a megnyitó partyra vasárnap? Este 6-kor kezdődik!” Ilyen egyszerű az egész! A kérdésedben már jelöld meg a helyszínt és az időpontot, így mindjárt egy olyan határozott férfi benyomását kelted, aki tudja mit akar!

Légy rugalmas!

Fontos, hogy a kérdést követően megtartsd a rugalmasságod és ne lógasd az orrod, ha nem jön össze az eredeti ötlet! Mostanában zsúfolt napirendek köré szervezzük az életünk, ezért lehet, hogy át kell egy csomó mindent variálni a randi kedvéért. Legyen egy B terved, de maradj a komfortzónádon belül. Úgy találd ki a programlehetőségeket, hogy mindkettőtök számára kényelmes legyen, például összpontosíts a közös érdeklődési körökre!

Erre fontos odafigyelned!

Ne hozd a partnered kellemetlen helyzetbe azzal, hogy egy meglepetés helyre viszed első alkalommal. Egy nő számára a legkínosabb szituáció az, ha nem a helyhez méltóan van felöltözve, például ha csinos ruhába libben eléd a randin, te pedig meglepi falmászásra vinnéd. Ha hasonlót tervezel, feltétlenül szólj neki előre! Egy felmérés szerint a magyar nők többsége az egyszerű, beszélgetős első randik híve, így a különlegességeket hagyd a következő találkozóra!

  • 2017-10-18 07:25:20