kihasználás

Kihasználnak? Ismerd fel a jeleket!

0

Nem mutat be a környezetének

Megismerkedtetek, beszélgettetek, randiztatok, azóta pedig többször találkoztatok. Látszólag minden sínen van, jól érzitek magatokat, sokat nevettek, de még egyszer sem merül fel az ötlet, hogy bemutasson a barátainak, vagy a szüleinek, márpedig ez minden kapcsolatban fontos mérföldkő.
Természetesen több oka is lehet annak, ha valaki nem szeretné, hogy megismered a környezetét, megeshet hogy nem jó viszonyban van a szüleivel, mindenesetre, ha már kialakult egy bizalmasabb viszony kettőtök között, akkor ebbe nyilván beavatna. Intő jel lehet az is, ha ő nem hajlandó megismerkedni a te barátaiddal, szüleiddel. Ebből könnyen le lehet szűrni, hogy mennyire gondolja komolyan és mennyire tervez hosszú távra.

Nem avat be a magánéletébe

Előfordulhat, hogy egy visszafogott, zárkózott partnert sodort az utunkba a szél, de ha még bizonyos idő eltelte után sem tud annyira megnyílni, hogy beavasson a dolgaiba, akkor le kell vonni a kellő konzekvenciát. Egy kapcsolat úgy tud hosszútávon is működőképes lenni, ha kölcsönösen jelen vagyunk egymás életében, ismerjük egymás gondját, baját, örömét és bánatát. Ez képezi az alapját a közös jövő tervezgetésének is és ha valamelyik fél részéről ez nem teljesül, akkor hosszú távra is nehéz lesz tervezni.

Fontos, hogy mindent megbeszéljünk párunkkal

Nem nyitott a problémák megoldására

Bármilyen rövid múltra is tekint vissza egy kapcsolat, problémák akkor is előfordulhatnak, mert a legritkább esetben adódik úgy, hogy minden fenékig tejfel. Ha valaki ilyen esetben felszívódik és hátat fordít a gondoknak, nem pedig a megoldásra törekszik, meginog a kapcsolat egyik alappillére, amire a jövőt építenétek. Aki elfut a problémák elől, vagy nem veszi komolyan a kapcsolatot, vagy még nem kész arra, hogy egy valódi párkapcsolatot kialakítson.

Nem te szerepelsz a listája első helyén

…de talán nem is a másodikon. Rossz előjel, ha a barátait mindig előrébb rangsorolja és ha bármilyen összejövetel van velük, téged nem visz magával. A túl sok „csajos buli” vagy „pasis este” árulkodó lehet, hogy vajon tényleg komolyan gondolja, vagy csak átmeneti vendég vagy az életében?

  • 2017-07-25 14:24:16