Ő az igazi? Hét jel, amiből felismerheted, hogy IGEN!

0

Van egy rossz hírünk: manapság életed szerelme, a szép, szőke herceg nem fehér lovon érkezik, hogy térdre rogyva kérje meg a kezed az első szenvedélyes csók után. Hajlamos vagy minden bimbódzó románcnál azt feltételezni, hogy ő lesz a nagy Ő? Íme hét jel, amiből tutira be tudod majd az Igazit azonosítani!
Ezer éve...


Már az első randin úgy érezed, mintha ezer éve ismernéd. Megnyíltok egymásnak, különleges bizalom bontakozik ki kettőtök között, ráadásul észre sem veszed és mellette repül az idő! Még lehet, hogy az első csók sem csattant el, de te máris érzed, hogy ez a beszélgetés és ismerkedés jóval túlmutat az előző kapcsolataidon.


Jóban, rosszban


Az ismerkedési fázis után lassan szintet léptek, a hétköznapok szürkesége és rutinja eloszlatja a rózsaszín ködöt. Láthatóvá válnak az apró hibák, megmutatkoznak a személyiségbeli különbségek, amik időnként vitákba torkollnak. Sok kapcsolat torpan meg ennél a pontnál, hiszen ilyenkor hajlamos rá az ember, hogy elkezdje (vagy el akarja kezdeni) saját képére formálni társát. Egy kapcsolat csak akkor lehet hosszú életű, ha ezekkel a gyengeségekkel és hibákkal együtt szeretitek egymást, és a szétdobált, büdös zoknik, vagy a középen szétnyomott fogkrémes tubus sem tud közétek éket verni!


Kibékülés


Hosszan hurcolod a sérelmeidet és nem tudsz megbocsátani? Ez bizony komoly gond lehet a párkapcsolatban, hiszen veszekedni és kibékülni is tudni kell ahhoz, hogy ne csak néhány hónap legyen a kapcsolat! Viták, nézeteltérések, veszekedések a legjobb kapcsolatban is adódnak, aki mást mond, az hazudik, viszont ezek elrendezése az, ami igazán próbára tesz benneteket! Találjatok kompromisszumot, tudjatok megbocsátani, bocsánatot kérni és felejteni!


Közös célok, közös győzelmek


Nem nehéz kitalálni, ha ugyanazon értékek és célok mentén élitek az életeteket, akkor sanszos, hogy hosszabb távon is csapatban (és szerelemben) lesztek együtt. Vállvetve, szoros szövetségben kell egymásért és céljaitokért tennetek, mert ha kéz a kézben éritek el őket, akkor lesz igazán happy az end.


Apró örömök


A legkisebb is számít és itt most nem feltétlenül a hipermarketek elcsépelt szlogenjére célzunk, amivel az olcsó gagyit is el lehet adni. Az apró figyelmességek és kedves gesztusok teszik fel az i-re a pontot egy kapcsolatban, és hosszabb távon sem szabad, hogy megfeledkezzetek ezekről. Aki ezeket a momentumokat is mindig képes belecsempészni a hétköznapjaidba, tutira nem csak egy hét ajtócsapkodást ér meg!


Támogatás


Mindegy, hogy zarándokútra mégy, extrém tetoválást tervezel, vagy egy felmondással gyökeresen felforgatod az életed, a hű társ mindenben támogat és melletted áll. Lehet, hogy együttérzését nem kifejezetten mondja ki, de tiszteletben tartja a döntéseidet, a személyes szabadságodat, támogat és kiáll melletted.


Összetartozás


A szerelem érzése nem múlik el, néha kicsit átalakul, de újra és újra fellángol köztetek valami, ami minden kétséget kizár: összetartoztok. Ha sok hónap, év után is megmarad köztetek valamilyen különleges bizsergés, egy-egy kósza, meghitt érintés, és a fenti pontok mindegyike is teljesülni látszik, megtaláltad az igazit. Ne engedd el soha többé…

  • 2017-03-24 09:26:02