tetszel neki

Tetszel neki? Figyeld a jeleket!

0

Vajon tetszel neki? Kiderítheted! Íme néhány jel, ami elárulja!

A kaja sem érdekli

Ha tényleg egy jó helyre szerveztétek a randit és nem a szomszédban lévő kínaiba, ahol a hátsó udvarban a szakács hentesbárddal kergeti a macskákat, akkor tutira csak Te lehetsz az oka, ha a partnered hozzá sem nyúl a kajájához! Nem, nem azért, mert elment az étágya, inkább azért mert már a jelenléteddel és szövegeddel is olyannyira lefoglaltad, hogy inkább rád figyel, mint a tökéletesre sütött steakre!

Ha nem, vagy csak alig eszik, ellenben amikor beszélsz mélyen a szemedbe néz, az egyértelmű jele annak, hogy figyel rád és érdekli amit mondasz. Azért légy résen! Ha gyakran belekortyol az italába, vagy túl gyakran csipeget az asztalon lévő mogyoróból, azt is jelentheti, hogy nem tud magával mit kezdeni, vagy nagyon zavarban van, vagy nagyon untatod!


Fontos a szemkontaktus megteremtése
2. Amit gondol, arra utalást tesz
Amennyiben jól érzi magát, azt nem csak érezni fogod, de látni is rajta, illetve szinte száz százalékig biztos, hogy utalást is tesz majd rá. A pozitív elszólások, utalások és visszajelzések egyértelműen az érdeklődést mutatják és hidd el, ez nem csak udvariassági formula!

Mire figyelj? Például ha az egész randit végig szövegeli, de csak magáról beszél! Ne vonj le könnyen végkövetkeztetést, mert nem biztos, hogy az érdektelenségét tükrözi! Megeshet hogy csak nagyon zavarban van és iszonyatosan igyekszik, hogy elnyerje a tetszésedet és ezzel próbálja leplezni a zavarát. Adj neki még egy esélyt, vagy várj egy kicsivel több időt, amíg oldódik a feszültség!

3. Szemkontaktus, testbeszéd

Ha levetted a lábáról, a szeme elárulja! Nem csak tiszta és csillogó a tekintete, de mélyen a szemedbe néz, mindig keresi a tekinteted és a szemkontaktust folyamatosan megtartani. Nem nézelődik másfelé, csak rád figyel, a pupillái pedig nagyra tágulnak. Ha a szimpátia kölcsönös, nyugodtan viszonozd és máris megtapasztalhatod az érzelem jelének első szikráit!

A testbeszéd is sokat elárul a másik fél vonzódásáról, bár elég összetett dolog. Néhány jel azonban egyértelmű, például ha feléd fordul, vagy a mozdulataitok szinkronban vannak egymással, esetleg tudat alatt felveszi a te testtartásodat. Ha összekulcsolja, vagy keresztezi a végtagjait, zárkózottságra utal, de nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem tetszel neki. Mindössze időre van szüksége, hiszen vannak emberek, akik nehezebben bíznak meg a másikban, nehezebben oldódnak. Ha a beszélgetés során egyszer csak „kinyílik” a testtartása, jó úton haladsz!

  • 2017-07-25 11:22:01