társkereső adatlap

TOP 6 tipp, hogy Tiéd legyen a legsikeresebb adatlap a társkeresőn

0

Nem bízták a véletlenre és nem lövöldöztek vaktában azok, akik megalkották a legsikeresebb adatlapok TOP6-os szentírását. A Zoosk nevű amerikai társkereső oldal csaknem négyezer nőt és férfit kérdezett meg arról, hogy az adatlapjuk alapján mitől éreznek ideálisnak egy jelöltet. Íme az eredmény!

1. Egész alakos kép

A kérdőívet kitöltők sokkal rokonszenvesebbnek tartották azokat a hölgyeket és urakat, akik egész alakos képet töltöttek fel magukról. Ezzel magabiztosságot sugalltak és azt, hogy teljes mértékben elfogadják magukat, készen állnak egy teljes értékű párkapcsolatra.
Ha úgy érzed, hogy ezt nem tudod bevállalni, akkor el kell gondolkodnod azon is, hogy valóban készen állsz-e egy teljes értékű párkapcsolatra, hiszen egy ilyenben nem csak magadat, de a másik félt is el kell fogadnod testileg és lelkileg egyaránt. Nem csak egy arckép az, akibe bele fog szeretni…

2. Nincs gond a selfie-vel, ha nem a szabadban készítetted

A kutatás sem világított rá egészen pontosan a miértekre, sőt a kiértékelőket is zavarba ejtette ez a megállapítás. A megkérdezettek körében teljesen rendben van, ha valaki selfie-t készít magáról, viszont kevésbé tartják szimpatikusnak azokat, melyeket kültéri környezetben kattintottak el. És hogy miért jobb a falon lógó kazán, a fürdőszobafogas, vagy az előszobaszekrény háttérnek, mint a zöld gyep, vagy az erdő? Valószínűleg azért, mert egy beltérben készült selfie sokat elárul az emberről, hiszen nem csak az arcát látjuk, hanem egy kicsit azt is hol és hogy él.

3. A kitárulkozás is visszatetsző!

Ne oszd meg az egész életed az adatlapodon. Nincs szükség arra, hogy az exedről írj, az általános iskolai élményeidről, vagy mentális betegségedről. Fogalmazz röviden, tömören, lényegre törően. A mélyebb dolgokkal ráérsz az első találkozóig, vagy ha már valaki tényleg közelebb került hozzád.

4. Mutatkozz be!

Az online társkeresőkön sokkal szimpatikusabbak azok, akik a ténymegállapítások és dátumok helyett egy kicsit lazább hangvételben kommunikálnak és az adatlapjukon így mutatják be magukat. Az ellenkező nem tagjai sokkal kíváncsibbak arra, hogy mit kezdesz az életeddel, mivel foglalkozol, mi a hobbid, mit sportolsz és még sorolhatnánk. Ha pozitív hangvételben, az élet napos oldalát megragadva írsz néhány mondatot és ezeket a „mit szeretek?” kérdéskör köré csoportosítod, sokkal nagyobb eséllyel indulsz. Azok, akik arról írnak, hogy „ki nem vagyok” és „kit nem keresek”, erősen minuszról indítanak.

5. Hüje hejesirás

Már megint az a fránya nyelvtan! Pedig kifejezetten fontos, hogy odafigyelj erre és mondandódat megfelelő nyelvtani igényességgel tálald. Nem gáz, ha belecsempészel egy kis internetes szlenget, de tudd a mértéket! Ciki, ha hemzseg a hibáktól a bemutatkozásod, inkább fusd át háromszor, mint hogy alapvető bakikkal kerüljön ki a virtuális térbe. Ha egy potenciális jelölt már egy-két mondatával ellenérzést kelt benned, valószínűleg élőben sem lesz szimpatikusabb.

6. Nincs kőbe vésve, hogy ki kezdeményezzen!

A virtuális térben különösen nincs arra szabály, hogy csak a férfi kezdeményezhet beszélgetést. Az internetes társkeresésben egyenjogúság van, így nőként is bátran bevetheted magad. Ezt igazolja a Zoosk felmérése is, amit Te is kockázatmentesen kipróbálhatsz! Az eredmények alapján azok a hölgyek, akik először említették az üzenetváltások során a „vacsora”, „ebéd”, vagy „ital” szót, azok 73%-kal több választ kaptak ajándékként. Igaz, hogy ez a tanács nem az adatlapok felturbózására vonatkozik, de ha az előző öt pontot betartottad és sikerrel jártál, ez lesz a következő lépés, ami tovább lendít a győzelem felé!

  • 2017-10-11 07:42:43