egyéjszakás kaland

Upsz! Becsúszott egy egyéjszakás kaland!

0

Ne szabadkozz!

Te nem olyan vagy. Veled ez nem szokott megtörténni. Nem is érted mi történt veled. Miért kellene bármit is bizonygatnod és megmagyaráznod? Ami történt, megtörtént. Attól hogy egy éjszakát együtt töltöttetek, még nem lesztek egy pár, nincs semmilyen beszámolási kötelezettséged felé.

A humor átsegít a nehezén

A humorérzék tökéletesen fel tudja oldani a kínos helyzeteket. Nem feltétlen kell erőltetett poénnal indítani a másnap reggeli ébredést, elég egy-egy mosoly, vagy apró kacagás, amikor zavartan egymásra néztek. Ha eszedbe jut valami apró bók, akkor elejtheted, de semmiképpen se említsd neki, hogy életed legjobb éjszakáját töltötted vele (akkor se, ha tényleg így volt).

Felejtsd el a nyomulást!

A szex szoros kapocs két ember között, de ha egy tökéletes éjszaka után nyomulni kezdesz, nem biztos, hogy szellemi szinten is össze tudtok majd kapcsolódni. Ha bármit is szeretnél tőle ezek után, azt nem neked kell kezdeményezned.

Igaz, hogy nem kellett nagyon küzdenie ezért az éjszakáért, de ha ismét te leszel az, aki először a telefon után nyúl, végképp elveszik számára a vadászat varázsa. És ha nem keres? Akkor tényleg csak ennyi volt, nyugodj bele és lépj tovább. Követelőzéssel és nyomulással sem lesz innentől kezdve nyert ügyed.

Tarts két lépés távolságot…

…vagy legalább is valamennyit. Kicsit furcsán hangzik, miután már a másik legintimebb zónáit is felfedeztétek, de a kulcsszó akkor is az enyhe távolságtartás. Ha nagyon rideg vagy és elutasító, akkor megölöd még a legcsekélyebb szimpátiát is, ha pedig túlságosan odaadó, akkor átesel a ló másik oldalára (lásd. előző pont). Mi a megoldás? Éld tovább az életed, figyeld a jeleket és sodródj az árral.

Csak szex és más semmi?

Ilyen is előfordulhat, de ha kicsit is többet érzel iránta, akkor könnyen egy bonyolult kapcsolat kellős közepén találod magad. Mire gondolunk? Például arra, hogy időnként felhív, hogy éppen ráér és felugrana hozzád, ennek meg szex lesz a végkimenetele. Helyette ajánld fel hogy egyetek valahol egy vacsit! Ha visszakozik, akkor csak szexet szeretne, ha benne van, akkor még nyert ügyed (és egy jól kezdődő kapcsolatod) is lehet.

  • 2017-11-02 12:05:25