Itt a 37 éve tartó szerelem titka! Korda György és Balázs Klári elárulja!

0

Az ifjú éveiben Casanovaként hódító Korda György lassan négy évtizede, hogy igába hajtotta a fejét és hű társa Klárikának. Szerelmükről igazi nagy titokra derült fény! Kíváncsi vagy rá, hogy mivel lehet megfogni egy igazi nőcsábászt? Olvasd tovább!


"Én világéletemben monogám típus voltam, ellentétben Gyurival, aki saját bevallása szerint kicsit se volt az. De csak míg belém nem szeretett!” – nyilatkozta a Hot! Magazinnak az énekesnő.


Korda György egyik korábbi nyilatkozata összecseng Klárika szavaival. Egy online magazinnak arról vallott a táncdalénekes, hogy egyetlen táncoslány sem marad a lábán körülötte és hogy mindig is imádta nőket. Fiatal korában még csak a szex volt fontos számára és jószerivel ki is használta az éppen adódó lehetőségeket. A szép hölgyeket azóta is megnézi, de eszébe sem jut megcsalni kedvesét.


„Sosem jutott eszembe megcsalni az én ma is gyönyörű feleségem. Arról nem beszélve, hogy elég nekem otthon teljesíteni, nemhogy még máshol felsüljek”
A sármos énekesért bomlottak a csajok, akinek pedig közelebbről nem is volt módja megismerni, távolról rajongott érte. Klárika szerint a titok, amivel le tudta venni a lábáról és hűséges társává tudta tenni, hogy egyáltalán nem akarta megfogni, többször ki is kosarazta. A férfi kitartó ostromának köszönhető, hogy szeretetben, egyetértésben és hűségben a házasságuk immár a harminchetedik évet tapossa.


"Szerintem őt ez zavarta, hogy nem futottam utána. Azt gondolhatta: minek udvarol ezerrel, ha ez a vörös lány nem ájul a karjaiba. De roppant elszánt volt, és előre tudta, hogy a felesége leszek. 1980-ban aztán csak összejöttünk." – árulta el Klárika.

  • 2017-04-12 13:29:37